perjantai 2. syyskuuta 2011

Kohti seurakuntatyttöyttä, syksy 1973

Tervetuloa lukijaksi Pepita:-)

6 kommenttia:

 1. Nämä ihmiset ovat hauskan näköisiä. Alitajunnassasi on muhinut nähtävästi vuosikaudet kokonainen vasenkätisen taiteilijan henkilögalleria. Niin valmiita ne ovat.

  VastaaPoista
 2. Pientä työstämistä he ehkä vielä vaativat, mutta olen kyllä itsekin ihmetellyt mistä nämä tyypit tulevat ja siis missä ihmeessä he ovat olleet tähän asti.

  VastaaPoista
 3. kiitos!minulla on mukavat muistot rippikoulu ajoilta, blogissani on rippikoulukuva vuodelta -68 "minä pienenä ja isompana"muistaakseni.Aikoinaan tuli paljonkin oltua kirjeenvaihdossa, kun ei ollut nettiä, eikä kännykkää, eikä paljon muutakaan tuossa rippis iässä.

  VastaaPoista
 4. Siihen aikaan tosiaan kirjoiteltiin kirjeitä. Hienoa, että sinulla on mukavia muistoja rippikoulusta. Täytyy käydä etsimässä se kuvasi:-)

  VastaaPoista
 5. Tuttuahan tuo. Epätoivoinen vanhempien estäminenkin ja salailu, kai vanhemmat halusivat uskoa... Rippikouluajat tulivat mieleen myös. Kirjeenvaihto oli hienoa, sähköpostia se on nykyisin tuo maailma, Joskus voisi vielä sen kirjeen kirjoittaa vieä, oikean paperisen kirjeen.

  VastaaPoista
 6. Kuulemma alkaa sähköpostikin olla jo vanhanaikaista. Nykyään vain fecebookataan. Mikä lie seuraava yhteydenpitotapa? Kiitos kommentista Sorvatar:-)

  VastaaPoista