maanantai 17. lokakuuta 2011

Kirsti ottaa tuntumaa maailmallisiin rientoihin

6 kommenttia:

 1. Hei Kirsti! Blogillesi on kimppu vaaleanpunaisia ruusuja minun blogissani. Näitä sarjakuvia on ilo lukea!

  VastaaPoista
 2. Moi, Kirsti, satuin poikkeamaan sarjakuviisi, luin ja ihastuin. Tosi mahtavaa pohdintaa!

  VastaaPoista
 3. kirsti,

  minä olin pioneereissa ja silloinen paras ystäväni oli seurakuntanuorissa. kummassakin paikassa pojat arvioivat tytöt samalla tavalla.

  eivät pojat udelleet meidän harrastuksiamme. eivät he yrittäneet selvittää meidän käsityksiämme metsätuhoista tai vietnamin sodasta. heitä ei kiinnostanut meidän sisäinen kauneutemme tai henkinen arsenaalimme, koska niillä ei ollut mitään merkitystä biologian kannalta.

  heitä kiinnosti ulkokuori. he tutkivat silmien suuruuden, huulten täyteläisyyden, hymykuoppien syvyyden. heitä kiinnosti se, miten virtaviivaisesti liha taipuu luiden yli. he paloittelivat meidät ja panivat palat paremmuusjärjestykseen.

  liika laihuus auttoi paljon. erään tytön silmät voittivat, koska ne mollottivat kuin täysikuut. samanlaisia katseita löytyi maailman nälänhätäalueilta. paras suu oli täyteläinen. alahuulen piti olla täynnä lihaa. ylähuulen oli taivuttava ylöspäin, kun sen omistaja aukaisee suunsa. ihanteellinen ylähuuli oli annella. annen siskolla niinalla olisi ollut yhtä ihanteellinen ylähuuli, jos se olisi näyttänyt vähemmän itkuiselta.

  naisten palat eivät ole samanarvoisia.

  VastaaPoista
 4. Niin minä olen ajatellutkin, että näiden asioiden suhteen ihan sama oliko srk-nuorissa, pioneereissa tai vaikka partiossa. Aika kipeästi olet esitellyt tyttöjen kohtalon. Noinhan se kai menee. Ja nykyään ovat tytöt oppineet antamaan takaisin samalla mitalla ja omasta puolestaan paloittelevat poikia ja pistävät paremmuusjärjestykseen. Ja auta armias heitä, joiden ruumiinosat eivät kelpaa.

  VastaaPoista