sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mikä voisi mennä pieleen?

Sain Kyhhäyksen Johannalta Liebster Blog tunnustuksen. Kiitos kovasti! Yritän jossain vaiheessa pistää eteenpäin, mutta juuri nyt en ehdi...

5 kommenttia:

 1. Kirsti, on mainio kuvateksti ja tekstikuva taas pienintä suupielen pirahdusta myöten. Tosi hauska! (Onko tuo sana kunnostava vai kiinnostava? iinpilkkuja ei ainakaan näy, tai ehkä se on tarkoituskin) ja tuo Liebster Blog on on paikallaan siinä, missä se on. (Minäkin sain sellaisen, mutta en keksinyt sille noin hyvää paikkaa, se vaikuttaa minulla ansaitsemattomalta ja irrallisesta kunniamerkiltä, mutta sinulla se on osunut täsmälleen oikeaan ja se on selvään yhdistettävissä yläpuolella olevaan onnistuneeseen kokonaisuuteen).

  Tykkään kovasti sun sarjiksistasi. Vaikka en ole aiemmin todellakaan ollut mikään sarakuvafani kuin lapsena. Nämä sinun tulevat "iholle", vai mitä tuo tämän hetken muotisana tarkoittaa, ei kai vain tatuointeja.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä! Pidän huumoristasi, Kirsti! Ja kuvissasi ilmeet ovat todella mainioita.

  (Kiinnostavien pilkut ovat peitossa minunkin silmiltäni.)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin niin tuo loppu pisti leveän hymyn huulilleni ;D Olen nimittäin IT-alalla ollessani toitottanut asiakkailleni varmuuskopioiden tärkeydestä parikymmentä vuotta!

  Itse olen oikeasti myös huomannut, että kun pakko tuottaa asiatekstiä, niin paras konsti on vaan istua koneen ääreen ja aloittaa.

  VastaaPoista
 4. Rantakasvi, minä olen karujen opetusten kautta oppinut tuon varmuuskopioimisen...

  Joo Maisakaisa, mulla on vähän pientä huolimattomuutta välillä tässä...

  Liisu, kyllä ne pilkut ovat vahingossa pois... Mukava että stripit koskettavat, se antaa puhtia jatkaa harjoituksia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos uudesta stripistä. Eikä mitään paniikkia sen tunnustuksen lähettämisestä eteenpäin, minullakin meni noin kuukausi...

  VastaaPoista