keskiviikko 8. elokuuta 2012

Oikeasti se liittyminen meni näin, eli periaatteellisia keskusteluja isien kanssa

12 kommenttia:

 1. En ole viitsinyt kommentoida, koska nämä ovat yksikertaisesti niin hyviä. Nytkin kommentoin vain, että nämä ovat hyviä ja ovat tuottaneet itselleni paljon iloa. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. Heh, kiitos. Yritän jatkaa juu.

  VastaaPoista
 3. Hehee. Turussa ei taida olla sellaisia mitä Helsingin seurakunnissa, että järjestetään johdantokursseja katoliseen kirkkoon, joihin osallistuvat kirkkoon haluavat ynnä myös yleisesti kiinnostuneet henkilöt? Siellä taidettiin käydä useita noista kysymyksistä...(omassa vastaavassa sessiossa tosin päädyttiin keskustelemaan laajemmin homojen oikeuksista...)

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä jokin infokurssi oli, mutta en päässyt oikein koskaan paikalle... Ja siis jokainen joutui joka tapauksessa käymään kahdenkeskisissä keskusteluissa, jotka olivat minusta aika jänniä.

  VastaaPoista
 5. "Minusta tulee ehkä seuraava paavi" LOL :D

  Tässähän muuten Jeesus äskettäin ilmaantui taas jonkun tacokääryleeseen.

  VastaaPoista
 6. Oliko taco-kääryleen Jeesuksella jokin yleismaailmallinen viesti? Jos ei ollut, ei tarvitse välittää.

  VastaaPoista
 7. "Jos nämä vaikenevat" tacokääryleetkin huutavat.:)

  VastaaPoista
 8. No tosiaan. Enpä tullut ajatelleeksi tuota.

  VastaaPoista
 9. Niinjoo. Tosin minusta on erikoista, että jos parituhatta vuotta on mennyt hyvin niillä opeilla, niin miksi pitäisi parin vuosikymmenen vauhkoilun vuoksi ne muuttaa? Onko ihmisiltä mennyt suhteellisuudentaju kokonaan? Vai onko sitä koskaan ollutkaan.

  Sen kyllä hyväksyy että kun ihmiset on nyt lisääntyneet ja täyttäneet maan niinkuin ennustettiin, niin siihen asiaan voi panna vähän jarrua.

  Paavi on ihan ok. Koetapa käydä sotaa ilman ylipäällikköä, tai hallita yritystä ilman toimitusjohtajaa. Mitä siitäkin tulisi.

  VastaaPoista
 10. Tämä paavi ainakin on loistava teologi ja kirjoittaja. Ja siis minusta tätä nykyä hyvä, että joku pysyy samana, kun ympärillä kaikki muuttuu. Siinähän se pointti juuri on. Mutta minulta vei kyllä aika pitkään tajuta tämä:-)

  VastaaPoista
 11. Yksikään ihminen ei kyllä "kidu" sairaalassa sen takia, että aktiivinen eutanasia ei ole sallittua. Kuolevan ihmisen voidaan antaa kuolla katolisenkin kirkon käsityksen mukaan, ja kipua voi aina lievittää.

  VastaaPoista
 12. Alatko sinä väitellä sarjakuvahahmon kanssa vai;-)

  VastaaPoista