tiistai 6. maaliskuuta 2012

Rakkauden suhde avioliittoon

17 kommenttia:

 1. Minusta nuo hahmosi ovat ilmeikkäitä. Ja saat ne kuvastamaan aihetta, mistä teksti kertoo. Ne ovat tarpeeksi yksinkertaisia ja omaperäisiä.

  Mutta tekstin kanssa oli minulla vaikeuksia. Ei sisällöllisesti, vaan ainakin tällä koneella oli vaikea saada selvää kirjaimista. Ne ovat melko himmeitä ja sen verran koukerosia ja lähellä toisiaan, että oli vaikea lukea.

  Ja kaikissa muissakin blogeissa, joissa on nuo kuuluisat kaksi sanaa tunnistettava, olen vaipua epätoivoon. Liian usein menee energiaa juuri niiden sanojen kirjoittamisessa ja tekee mieli jättää kommentti lähettämättä. Se olen usein tehnytkin. Inhoan että pitää ponnistella ennen kuin pääsee portista sisään.

  VastaaPoista
 2. Joo, käsiala on ongelma. Pitäisi varmaan kirjoittaa koneella.Mutta kun nämä on tällaisia nopeasti kyhättyjä luonnoksia, niin kärsivällisyys ei tahdo riittää. Hiukan ehkä auttaa, jos klikkaa kuvan suuremmaksi, vai?

  Sanavahvistushärpäkkeen otan heti pois, kun saan kuulla mistä sen saa pois. Se on tullut blogeihin pyytämättä, eikä sitä saa pois sieltä mistä muuten säädetään kommentointia.

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava strippi taas! Suosikkini on kyllä se, missä humanisti tutustuu työelämään. Tuli mieleen, että siitä jynssäyskuvasta sun kannattais teettää kortteja ja viedä Juslenian aulaan.

  VastaaPoista
 4. Loistava idea, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Sen sanavahvistusjutskan saa pois menemällä blogiinsa Blorggerin vanhan käyttöliittymän kautta ja sieltä kommenttiasetuksiin..

  VastaaPoista
 6. Millan, mutta silloinhan katoavat kaikki piirteet uusitusta blogista. :) SE pitää ehdottomasti tallentaa ennen käyntiä vanhassa systeemissä. Mutta palaako kirjainvahvistus, kun ottaa uuden systeemin taas käyttöön?

  VastaaPoista
 7. Loistava, jälleen kerran :)

  Minullakin näkyi nuo sanavahvistukset yhtenä päivänä omassa blogissa, mutta poistuivat itsekseen. Mitä ihmettä? Muutoksia ja taas uusia muutoksia, vielä kun mukana pysyisi!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia Villasukka:-)
  Sinullapa onnellisesti kävi, jos itsekseen poistuivat.

  VastaaPoista
 9. Yksi ongelma ainakin poistui, kun vihjasit, että kuvan saa suurenemaan. Nehän -nuo kirjoitukset - ovat aivan luettavia suurempina. En huomannut kokeilla.

  Sanavahvistushärpäke on monissa blogeissa. Ne kaksisanaiset on ikään kuin tahallaan tehty vaikeiksi. On joitakin yksisanaisia selviä, joihin olen törmännyt. Mutta kaikkein tervetulleimmaksi kokee itsensä ilman mitään esteitä. Kai niillä kuitenkin jokin merkitys on, koska niitä niin monet käyttävät. Todista että et ole robotti, lukee joissakin. Olisiko kysymys roskapostisuojuksesta, voi olla.

  VastaaPoista
 10. No nyt oli vapaa pääsy! Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 11. Keski-ikäistä miestä hihityttää.

  VastaaPoista
 12. Mun mielestä sun käsiala on o.k. ja omaperäisempi tietenkin kuin koneella kirjoitettuna. Ainoa ongelma on silloin, jos se teksti näkyy himmeänä, mutta hyvä, kun huomasit vinkata suurentamaan. Tykkään sun ironiasta ja tyyppien ilmeet on mainiot! Aina ei kaikki kuvat näy ollenkaan, mikähän siinä on.

  -Ilona

  VastaaPoista
 13. Voi kiitos Ansku:-)

  Ilona, kiitos palautteesta. Pitäisi varmaankin harjoitella käsin kirjoittamista. Sekin voisi auttaa, jos viitsisi piirtää pöydän ääressä, mutta teen näitä yleensä sohvalla niin että katselen toisella silmällä televisiota... Outoa jos kaikki kuvat eivät näy, en tiedä mikä voisi olla. Johtuisiko selaimesta tms.

  VastaaPoista